Sponsors gezocht

Onze sport wordt helaas niet gesubsidieerd. We zullen dus moeten roeien met de riemen die we hebben. Helaas zijn deze riemen nodig aan vervanging toe. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken.

Bent u ons steuntje in de rug, zodat wij kunnen blijven roeien? 

Wij zouden u zeer erkentelijk zijn als u ons wilt steunen door sponsor te worden van Sloeproeivereniging Nieuwendam. U verbindt zich in dat geval aan een sport met een stoer en historisch imago. Een sport die bovendien sterk in de lift zit, gemeten naar het aantal actieve roeisloepen in Nederland en en de sterke toename van het aantal wedstrijden.


Sponsoring kan zowel financieel als met goederen en diensten.

Waarom het aantrekkelijk is ons te sponsoren:

 • Het positieve imago van sloeproeien: teamwork, stoer, sympathiek, betrouwbaar, door weer en wind, duurzaam en op eigen kracht.
 • Veel event exposure: wedstrijden vinden door het hele land plaats en worden vaak gehouden tijdens grote evenementen met veel bezoekers.
 • Goede ‘brand’ exposure:
  – tijdens het trainen op het IJ en in de Amsterdamse grachten vormt de sloep met haar complete bemanning een eyecatcher op het water, met een grote zichtbaarheid van de sponsor logo’s en andere uitingen
  – gedurende het gehele jaar ligt de sloep tegenover Jachthaven Twellegea, goed zichtbaar voor gebruikers en bezoekers van de haven en de rondvaartboten die door Zijkanaal K varen om dit pittoreske stukje Amsterdam te bezoeken
  – ook als de sloep op de trailer staat, onderweg naar wedstrijden door het hele land, trekt de roeisloep zeer veel aandacht en wordt deze voortdurend gefotografeerd.
 • Foto’s en eventverslagen (van bijvoorbeeld clinics) kunnen door sponsors worden ingezet voor (interne en externe) nieuwsitems, op websites, social-media en in advertising.

Wij zorgen altijd voor een tegenprestatie. Afhankelijk van het sponsorbedrag bieden wij:

 • Uw bedrijfslogo op de romp van de sloep, de riembladen, trailer en/of onze sportkleding.
 • Uw logo in het sponsoroverzicht op onze website, dat linkt naar uw website.
 • Uw bedrijfsbanner op een prominente plek op onze website.
 • U mag gebruikmaken van ons sloeproei-beeldmateriaal voor promotionele doeleinden.
 • Onder leiding van een stuurman en ervaren slagroeiers kunnen wij sloeproei-clinics organiseren voor u en uw medewerkers en/of zakenrelaties. Dit kan zowel voor ‘de gezelligheid’ als voor teambuilding worden ingezet.
 • Uitnodiging voor onze jaarlijkse borrel na afsluiting van de Algemene Ledenvergadering.

Indien u geïnteresseerd bent in sponsoring, zijn wij uiteraard graag bereid om samen met u een op maat gemaakt pakket samen te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.